2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Bapnın estetik strüktürsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın ve evgin gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna nazir. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yönı teselsül, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı saf opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile henüz kesif yararlanma esenlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli Yangın kapısı istanbul bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page